AKTİF PVP SERVER - METİN2 PVP İNDİR
Aktif pvp server listesi 2023 yılına baktığımızda ilk sırada Lisa2 geliyor.Lisa2 18 Mart 21:00 da 150.000 TL Turnuva Ödülüyle geliyor.MertGames güvencesinin sunduğu 1-105 tadında harika bir server geliyor.
Lisa2 Genel Özellikleri ( 18 MART 21:00 )
( Foto:Lisa2'ye aittir)
Lisa2 tanıtım foto2'ye aittir.
Zindan Sistemleri
1) Nemere Sistemi:
(Hidra'ya ait görüntüdür)
Aktif pvp server listesi 2023 yılına baktığımızda ilk sırada Lisa2 geliyor.Lisa2 18 Mart 21:00 da 150.000 TL Turnuva Ödülüyle geliyor.MertGames güvencesinin sunduğu 1-105 tadında harika bir server geliyor.
Lisa2 Genel Özellikleri ( 18 MART 21:00 )
- 1-105 Orta Emek Server
- Edit yok , hile yok !
- GM yardımları yok !
- 150.000 TL Turnuva Ödülü var.
- Turnuva detayları için
- tıklayın.
- Tılsım sistemleri yok.
- Loncalara Ep yardımları yok.
( Foto:Lisa2'ye aittir)
Lisa2 tanıtım foto2'ye aittir.
Zindan Sistemleri
1) Nemere Sistemi:
- Nemere'nin gözetleme kulesi girişi "Nemere'nin Buz Alevi" gerekiyor.
- "Nemere'nin Buz Alevi" nesnesini üretim panelinden veya "Dokuz Kuyruk" bosslarından elde edebilirsin.
- Bireysel ve Gruplu halinde giriş aktif!
- Devam etme özelliği aktif!
- Giriş nesnesi Dokuz Kuyruk bossundan düşmektedir ve Uretim npcsinden üretilmektedir.
- YENİ TEST MODU: MEVCUT ZİNDANLARA EK YENİ TEST ZİNDANI BU MODDA DROP ALAMAZSIN VE GİRİŞ DE BİLET VERMEZSİN SADECE TEST AMAÇLIDIR. KARAKTERİNİZİ BOSS ÜSTÜNDE DENEYİP KARAKTERİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ.
- Razadör'nin gözetleme kulesi girişi "Razadör'un Kızıl Taşı" gerekiyor.
- "Razadör'un Kızıl Taşı" nesnesini üretim panelinden veya "Alev Kral" bosslarından elde edebilirsin.
- Giriş nesnesi Dokuz Kuyruk bossundan düşmektedir ve Uretim npcsinden üretilmektedir.
- YENİ TEST MODU: MEVCUT ZİNDANLARA EK YENİ TEST ZİNDANI BU MODDA DROP ALAMAZSIN VE GİRİŞ DE BİLET VERMEZSİN SADECE TEST AMAÇLIDIR. KARAKTERİNİZİ BOSS ÜSTÜNDE DENEYİP KARAKTERİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ.
(Hidra'ya ait görüntüdür)
- Hidra zindan girişi "Sıkı ip" gerekiyor.
- "Sıkı ipi nesnesini üretim panelinden elde edebilirsin.
- Giriş nesnesi 1.köyde Huahn-so bulunan npcdeki gelişmiş üretim panelinden yapılır
- Sıkı ip slotlardan düşmemekte üretim panelinden üretmeniz gerekmektedir
Moderatör tarafında düzenlendi: