- Oyun Adı
- Armera2
- Açılış Zamanı
- 2 Tem 2020
- Oyun Özellikleri
- Kasılmak Biraz Zor, Simya Sistemi var, Kuşak Sistemi var, Zindan sistemi var, Turnuva Sistemleri var, TL Ödülleri Var
- Website
- https://www.armera2.com/tanitim/
Armera2 farmlık pvp serverdir. 1 level başlarsınız ve 120 lvle kadar kasılabilirsiniz. Oyunumuzda bir çok sistem aktiftir. Oyun hataları ve hile kullanım kısmı en aza indirilmiş keyifli bir oyun ortamı sağlanmıştır.
Armera2 1-120 emek farm yapacağınız bir metin2 pvp serverdir. Hemen sende oyunumuza dahil ol ve bir çok etkinliğe katıl.
Yenilenmiş efsun botu sayesinde artık efsunlarınız lag ya da donma sebebi ile kaçmayacak. yardimci şaman si̇stemi̇ etkindir.
kadi̇m efsun si̇stemi̇
Oyundaki düşen eşyaları tek tek toplamanızı kolaştırdık. "é" tuşunu kullanmadan oyun seçeneklerinden hızlı toplamayı aktif ederek size ait olan yerdeki tüm eşyaları hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz.
yeni̇lenmi̇ş efsun botu
Armera2'de oyuna başlangıç muhteşem bir şekilde tasarlanmıştır. Oyuna full bonuslu ekipmanla başlarsınız. Bunun yanı sıra sizlere 5 gün kullanabileceğiniz yardımcı şaman, bonuslu binek, pet, kostüm vermekteyiz.
Çevrimdışı mağazalarınızı açarken rahatlık konusunda endişelenmenize gerek yok. Kolay ve kullanışlıdır. Çevrimdışı mağaza ile ürünlerinizi farm yaparken ve çevrimdışıyken rahatlıkla satabilirsiniz. Çevrimdışı mağazanızı açtıktan sonra ürün ekleyip ve ya kaldırabilirsiniz.
8 ti̇p pet si̇stemi̇
won si̇stemi̇, tılsım sistemi.
evri̇m si̇stemi̇
Oyunumuzu oyundan düşmeleri önlemek için her ne kadar optimize etmiş olsak bile bazen bundan kaçınamayız. Ancak bu, son zamanlarda bulunduğunuz zindandan vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu nedenle, zindanlarınızı kurtaran ve 5 dakika içinde tekrardan katılmanıza izin veren bir sistem hazırladık. Oyundan düştüğünüz anda, tekrar giriş yaptığınız zaman direkt olarak zindan içinde başlarsınız.
offi̇ci̇al mi̇tsi̇ si̇mya si̇stemi̇
offi̇ci̇al omuz kuşaği si̇stemi̇
grup kutsama si̇stemi̇
uzaktan bi̇yolog si̇stemi̇
hizli kanal deği̇şti̇rme
zi̇ndanlara geri̇ dönüş si̇stemi̇
boss,meti̇n gaya si̇stemi̇
ti̇caret log
uzaktan market si̇stemi̇
nesneleri̇ hizli toplama
6'li k envanter
bi̇nek yansitma si̇stemi̇
kostüm yansitma si̇stemi̇
yansitmayi geri̇ alma si̇stemi̇
pazara sonradan i̇tem ekleme
okçular di̇bi̇nde
toplu i̇tem sat-si̇l
hizli bk ve ruh taşi
perma cevher si̇stemi̇
dövi̇z i̇şlemleri̇
nesne i̇le alişveri̇ş si̇stemi̇
ortalama fi̇yat si̇stemi̇
düşen i̇temleri̇ görme
lonca siralama si̇stemi̇
pet efsunlama si̇stemi̇
sandik aynasi si̇stemi̇
derece si̇stemi̇
yeni̇ zi̇ndanlar
zi̇ndan bi̇lgi̇ si̇stemi̇
patron taki̇p si̇stemi̇
kostüm ci̇la si̇stemi̇
offli̇ne shop
ti̇caret cami
yeni̇ bi̇nekler
yeni̇ kostümler
ruh si̇stemi̇
güncellenmi̇ş kule si̇stemi̇
gibi bir çok özellikleri metin2 pvp serverimizde bulabilirsiniz.
Armera2 1-120 emek farm yapacağınız bir metin2 pvp serverdir. Hemen sende oyunumuza dahil ol ve bir çok etkinliğe katıl.

Yenilenmiş efsun botu sayesinde artık efsunlarınız lag ya da donma sebebi ile kaçmayacak. yardimci şaman si̇stemi̇ etkindir.
kadi̇m efsun si̇stemi̇
Oyundaki düşen eşyaları tek tek toplamanızı kolaştırdık. "é" tuşunu kullanmadan oyun seçeneklerinden hızlı toplamayı aktif ederek size ait olan yerdeki tüm eşyaları hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz.
yeni̇lenmi̇ş efsun botu
Armera2'de oyuna başlangıç muhteşem bir şekilde tasarlanmıştır. Oyuna full bonuslu ekipmanla başlarsınız. Bunun yanı sıra sizlere 5 gün kullanabileceğiniz yardımcı şaman, bonuslu binek, pet, kostüm vermekteyiz.
Çevrimdışı mağazalarınızı açarken rahatlık konusunda endişelenmenize gerek yok. Kolay ve kullanışlıdır. Çevrimdışı mağaza ile ürünlerinizi farm yaparken ve çevrimdışıyken rahatlıkla satabilirsiniz. Çevrimdışı mağazanızı açtıktan sonra ürün ekleyip ve ya kaldırabilirsiniz.
8 ti̇p pet si̇stemi̇
won si̇stemi̇, tılsım sistemi.
evri̇m si̇stemi̇
Oyunumuzu oyundan düşmeleri önlemek için her ne kadar optimize etmiş olsak bile bazen bundan kaçınamayız. Ancak bu, son zamanlarda bulunduğunuz zindandan vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu nedenle, zindanlarınızı kurtaran ve 5 dakika içinde tekrardan katılmanıza izin veren bir sistem hazırladık. Oyundan düştüğünüz anda, tekrar giriş yaptığınız zaman direkt olarak zindan içinde başlarsınız.
offi̇ci̇al mi̇tsi̇ si̇mya si̇stemi̇
offi̇ci̇al omuz kuşaği si̇stemi̇
grup kutsama si̇stemi̇
uzaktan bi̇yolog si̇stemi̇
hizli kanal deği̇şti̇rme
zi̇ndanlara geri̇ dönüş si̇stemi̇
boss,meti̇n gaya si̇stemi̇
ti̇caret log
uzaktan market si̇stemi̇
nesneleri̇ hizli toplama
6'li k envanter
bi̇nek yansitma si̇stemi̇
kostüm yansitma si̇stemi̇
yansitmayi geri̇ alma si̇stemi̇
pazara sonradan i̇tem ekleme
okçular di̇bi̇nde
toplu i̇tem sat-si̇l
hizli bk ve ruh taşi
perma cevher si̇stemi̇
dövi̇z i̇şlemleri̇
nesne i̇le alişveri̇ş si̇stemi̇
ortalama fi̇yat si̇stemi̇
düşen i̇temleri̇ görme
lonca siralama si̇stemi̇
pet efsunlama si̇stemi̇
sandik aynasi si̇stemi̇
derece si̇stemi̇
yeni̇ zi̇ndanlar
zi̇ndan bi̇lgi̇ si̇stemi̇
patron taki̇p si̇stemi̇
kostüm ci̇la si̇stemi̇
offli̇ne shop
ti̇caret cami
yeni̇ bi̇nekler
yeni̇ kostümler
ruh si̇stemi̇
güncellenmi̇ş kule si̇stemi̇
gibi bir çok özellikleri metin2 pvp serverimizde bulabilirsiniz.