- Oyun Adı
- Bu Hafta Açılacak Pvp Serverler
- Website
- https://wsmt2.com/
Bu hafta açılacak olan PvP serverler hakkında sizlere bilgi sunmak istiyoruz. Eğer siz de PvP oyunlarına meraklıysanız, bu serverlerin açılacağı tarihi mutlaka not almalısınız.
PvP serverler, oyuncuların birbirleriyle karşı karşıya geldiği ve mücadele ettiği oyun sunucularıdır. PvP (Player versus Player) kısaltması da bu mücadeleyi ifade etmektedir. PvP serverlerinde, oyuncular birbirlerine saldırabilir, düello yapabilir veya savaşlara katılabilirler.
Ayrıca, PvP serverlerin de rekabet oldukça yüksek olabilir. İyi bir ekip kurarak veya yüksek seviyeye sahip bir karakter yaratarak diğer oyunculara karşı avantaj sağlayabilirsiniz. Ancak unutmayın, her zaman başarısız olma riski de bulunmaktadır.
İşte bu hafta açılacak 4 sunucu !
1) Marsi 2 - 7 Nisanda Açılacak.
Detaylı tanıtım konumuz : Marsi2 Web Sitesi -Kayıt ol - İndir
2) Marian Mt2 & 55 - 120 - 7 Nisanda Açılacak
Marian2 Always, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan global farm tipindeki bir Metin2 sunucusudur. Sunucu, 6 farklı dil desteğiyle oyunculara uluslararası bir oyun deneyimi sunmaktadır.
Reborn sistemi, cila sistemi, gelişmiş nesne efsun sistemi, memleket sistemi, ünvan sistemi ve daha birçok özellikle donatılmış olan sunucuda, oyuncular farklı stratejiler ve taktikler deneyerek keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirler.
Detaylı tanıtım konumuz : Marian2 Always - Kayıt Ol- İndir - Global Server 7 Nisan 2023
3) AlbaMt2 & 1 - 99 l 7 Nisan da Açılacak
AlbaMt2, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan Orta Emek sunucularından biridir. Sunucuda Battle Pass sistemi, gelişmiş sistemler, düzenlenmiş mühür ve metin katları, zindan geri dönüş sistemi, hızlı ve kaçmayan efsun botu gibi birçok özellik yer almaktadır. Sunucuda Simya, Lycan ve Edit bulunmazken, oyuncuların metinlere milyon hasar verebilmesi mümkündür.
Ayrıca, sunucuda TL ödüllü bireysel ve lonca turnuvaları da düzenlenmektedir. AlbaMt2'nin offline shop ve lonca sistemleri gibi diğer özellikleri de oyunculara rahat bir oyun deneyimi sağlamaktadır. AlbaMt2'nin Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.
Detaylı tanıtım konumuz :AlbaMt2 Yükseliş İndir Kayıt Ol - 7 Nisan Cuma Açılıyor
4) Kafalar Metin2 - 7 Nisan da Açılacak
Kafalar Metin2, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan özgün bir Metin2 private serveridir. Oyunculara klasik Metin2 deneyimini sunmanın yanı sıra birçok özgün özellik de sunmaktadır.
Detaylı tanıtım için konumuza gidin : KafalarMt2 | 1-105 Orta Emek Server | İndir Kayıt Ol
PvP serverler, oyuncuların birbirleriyle karşı karşıya geldiği ve mücadele ettiği oyun sunucularıdır. PvP (Player versus Player) kısaltması da bu mücadeleyi ifade etmektedir. PvP serverlerinde, oyuncular birbirlerine saldırabilir, düello yapabilir veya savaşlara katılabilirler.
Ayrıca, PvP serverlerin de rekabet oldukça yüksek olabilir. İyi bir ekip kurarak veya yüksek seviyeye sahip bir karakter yaratarak diğer oyunculara karşı avantaj sağlayabilirsiniz. Ancak unutmayın, her zaman başarısız olma riski de bulunmaktadır.
İşte bu hafta açılacak 4 sunucu !
# | SERVER ADI | AÇILIŞ TARİHİ | ZORLUK | YILDIZ |
---|---|---|---|---|
1 | Marsi2 & 104 - 105 | 07 Nisan 2023 | Wslik Server | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | Marian Mt2 & 55 - 120 | 07 Nisan 2023 | Orta Server | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | AlbaMt2 & 1 - 99 | 07 Nisan 2023 | Emek Server | ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | KafalarMetin2 | 04 Haziran 2023 | Orta Server | ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) Marsi 2 - 7 Nisanda Açılacak.
![]() ![]() |
---|
![]() ![]() |
Marsi2’ye Özel Sistemler |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Detaylı tanıtım konumuz : Marsi2 Web Sitesi -Kayıt ol - İndir
2) Marian Mt2 & 55 - 120 - 7 Nisanda Açılacak
Marian2 Always, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan global farm tipindeki bir Metin2 sunucusudur. Sunucu, 6 farklı dil desteğiyle oyunculara uluslararası bir oyun deneyimi sunmaktadır.
Reborn sistemi, cila sistemi, gelişmiş nesne efsun sistemi, memleket sistemi, ünvan sistemi ve daha birçok özellikle donatılmış olan sunucuda, oyuncular farklı stratejiler ve taktikler deneyerek keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirler.
Detaylı tanıtım konumuz : Marian2 Always - Kayıt Ol- İndir - Global Server 7 Nisan 2023
3) AlbaMt2 & 1 - 99 l 7 Nisan da Açılacak
AlbaMt2, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan Orta Emek sunucularından biridir. Sunucuda Battle Pass sistemi, gelişmiş sistemler, düzenlenmiş mühür ve metin katları, zindan geri dönüş sistemi, hızlı ve kaçmayan efsun botu gibi birçok özellik yer almaktadır. Sunucuda Simya, Lycan ve Edit bulunmazken, oyuncuların metinlere milyon hasar verebilmesi mümkündür.
Ayrıca, sunucuda TL ödüllü bireysel ve lonca turnuvaları da düzenlenmektedir. AlbaMt2'nin offline shop ve lonca sistemleri gibi diğer özellikleri de oyunculara rahat bir oyun deneyimi sağlamaktadır. AlbaMt2'nin Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.
# | Sunucu Adı | Açılış Tarihi | Zorluk | Dil Destek |
---|---|---|---|---|
1 | AlbaMt2 | 07.04.2023 | Orta Emek | - |
Oyun Özellikleri |
---|
Battle Pass Sistemi |
Metinlere Milyon Hasar! |
Simya, Lycan, Edit ve YOK! |
TL Ödüllü Bireysel ve Lonca Turnuvası |
Gelişmiş Sistemler |
Düzenlenmiş Mühür ve Metin Katları |
Zindan Geri Dönüş Sistemi |
Hızlı ve Kaçmayan Efsun Botu (Game Taraflı) |
Offline Shop ve Lonca Sistemleri |
Detaylı tanıtım konumuz :AlbaMt2 Yükseliş İndir Kayıt Ol - 7 Nisan Cuma Açılıyor
4) Kafalar Metin2 - 7 Nisan da Açılacak
Kafalar Metin2, 7 Nisan 2023 tarihinde açılacak olan özgün bir Metin2 private serveridir. Oyunculara klasik Metin2 deneyimini sunmanın yanı sıra birçok özgün özellik de sunmaktadır.
Server Adı | Açılış Tarihi | Web Sitesi | Discord Adresi |
---|---|---|---|
Kafalar Metin2 | 7 Nisan 2023 | https://www.kafalarmetin2.com/ | https://discord.gg/kafalarmetin2 |
Detaylı tanıtım için konumuza gidin : KafalarMt2 | 1-105 Orta Emek Server | İndir Kayıt Ol
- Daha önce açılan Mart Ayı Sunucularına bakmak içinde şu konumuza göz atabilirsin.
Bu Hafta Açılacak Pvp Serverler 2023 - Mart Ayı Güncel
Son düzenleme: