- Açılış Zamanı
- 8 Nis 2022
- Website
- https://lisamt2.com/
01 Nisan - 08 Nisan arasında birçok metin2 pvp oyunları userlere kapısını açtı.Ramazanın gelmesi ve ara yıl okul tatilleri sebebiyle oyunlara ilgi yüksek.Şimdi sizlere bu hafta açılan veya açılacak olan metin2 pvp serverlerin listesini kısa ve öz şekilde tanıtalım.
1) Aeldra2( Sigma) Sunucusu :
Tanıtım İçin tıklayın.
2) Lucas2 : Ayda 1 açılmasına rağmen tüm serverlerini birleştiren bir yapıda 55-120 pvp server'dir.4 Ayda 4'ün serverini açan Lucas2 bu sefer oyuncuların diğer sezonlarda kulak ardı ettiği şeyleri düzeltmek için geldiklerini söylediler.
Dünya da ilk Pelerin Sistemini getirdiklerini duyuran Lucas yönetimi ;
Lucas2 İndir - Lucas2 Kayıt Ol - Lucas2 Tanıtım
Daha fazlası için tıklayın.
3) MSP2: Son olarakda Azad Baykanoğlu güvencesiyle açılan sunucumuza geliyoruz.55-120 tadında açılan sunucuya ilgi büyük.Oyunun tanıtımı bir hayli hoş görünüyor.Bizden geçer not alan bu sunucunun kısa özelliklerine baktığımızda giriş itemlerinin neler olduğunu görüyorsunuz.
Sınırsız Saldırı Hızı
1) Aeldra2( Sigma) Sunucusu :
- İlk sırada global metin2 pvp devi Aeldra2 var.14 dil de hizmet veren Aeldra2,global serverindeki user düşüşünü 6 hafta sürecek Aeldra2 ( Sigma) adlı serverini açacağını ve 6 hafta sornasında Aeldra2 ile birleştireceğini duyurdu. 1 Nisan da kapılarını açan sigma sunucusunda temel amaç hızlı sürede kasılmak,itemlenip 6 hafta sonunda diğer sunucuyla birleşmek.
Tanıtım İçin tıklayın.
Aeldra2 Sigma - Aeldra2 Sigma Kayıt Ol - Aeldra2 Sigma Tanıtım
2) Lucas2 : Ayda 1 açılmasına rağmen tüm serverlerini birleştiren bir yapıda 55-120 pvp server'dir.4 Ayda 4'ün serverini açan Lucas2 bu sefer oyuncuların diğer sezonlarda kulak ardı ettiği şeyleri düzeltmek için geldiklerini söylediler.
Dünya da ilk Pelerin Sistemini getirdiklerini duyuran Lucas yönetimi ;
- Pelerinize Silah, Zırh, İç item emdirebilirsiniz.
- Pelerin Emiş sistemli çalışmaktadır. Maximum Pelerin emiş oranı %100'dür.
- Pelerin emişini artırmak için Pelerin Emiş Nesnesine ihtiyacınız var. Theowahdan'da 120K İnce kumaşa satılmaktadır.
- Pelerini Karakter Güçlendirme NPC' sinden craftlayarak elde edebilirsiniz
Lucas2 İndir - Lucas2 Kayıt Ol - Lucas2 Tanıtım
3) MSP2: Son olarakda Azad Baykanoğlu güvencesiyle açılan sunucumuza geliyoruz.55-120 tadında açılan sunucuya ilgi büyük.Oyunun tanıtımı bir hayli hoş görünüyor.Bizden geçer not alan bu sunucunun kısa özelliklerine baktığımızda giriş itemlerinin neler olduğunu görüyorsunuz.
Sınırsız Saldırı Hızı
MSP2 Best- MSP2 Kaydol - MSP2 İndir - Msp2 Tanıtım
Bu yazımızında sonuna gelindiğinde bu hafta açılan serverler genel hatlarıyla 55-120 pvp serverler den oluşmaktadır.3 serverinde kaliteli olduğu tanıtımlara baktığımızda söylenebilir.Her hafta açılacak serverler,günlük tanıtımlar ve aklınıza gelebilecek metin2 pvp 'ye ait tüm soruların cevabını sitemizde bulabilirsiniz.
Bu yazımızında sonuna gelindiğinde bu hafta açılan serverler genel hatlarıyla 55-120 pvp serverler den oluşmaktadır.3 serverinde kaliteli olduğu tanıtımlara baktığımızda söylenebilir.Her hafta açılacak serverler,günlük tanıtımlar ve aklınıza gelebilecek metin2 pvp 'ye ait tüm soruların cevabını sitemizde bulabilirsiniz.