Dragon Nest online oyunu ile karşınızdayız. Anime tarz sevenler için oldukça güzel grafiklere sahip. Dragon Nest online bir MmoRpg oyunudur. Karakter geliştirme üzerine kurulu sağlam bir alt yapıya sahip.
Dragon Nest bildiğiniz oyunlara benzemez arkadaşlar. Elinizde silahlar bombalar vs her şey kullanabilirsiniz. Oyunun en güzel yanı anime filminde oynuyor gibi hissetmeniz. Diğer yandan boş evler görüntü olsun diye birşey konulmamış. Köylere baskına giderek ordaki varillerden bir çok değerli eşyalar bulabilirsin. Dağıtmak, parçalamak ve stres atmak için birebir oyun diyebilirim. Dragon Nest Türkçe desteği şuan yok. Fakat biraz bir ingilizce ve birazda vakit ayırma ile oyunu çözmek çok basit. Bu oyun ile ilgili bir çok eğitim videosunu youtube dan bulabilirsin.
Dragon Nest Özellikleri
Oyundan Karaler
Dragon Nest Oynanış Videosu
Acayip Skiller Ve Kombolor Var Arkadaşlar. Güzel bir yapılandırma rakibe nefes aldırmaz. İstereniz en iyi ultimate skillerine aşağıdaki videodan bir bakın derim.
Dragon Nest Sistem Gereksinimleri
Min sistem için
İşletim Sistemi: Pentium 4 dual core Windows XP or higher
Ekran Kartı: Nvidia 7600
Bellek: 2 GB ram
DirectX: DX 9
Hardisk Alan: min 4 GB
Dragon Nest bildiğiniz oyunlara benzemez arkadaşlar. Elinizde silahlar bombalar vs her şey kullanabilirsiniz. Oyunun en güzel yanı anime filminde oynuyor gibi hissetmeniz. Diğer yandan boş evler görüntü olsun diye birşey konulmamış. Köylere baskına giderek ordaki varillerden bir çok değerli eşyalar bulabilirsin. Dağıtmak, parçalamak ve stres atmak için birebir oyun diyebilirim. Dragon Nest Türkçe desteği şuan yok. Fakat biraz bir ingilizce ve birazda vakit ayırma ile oyunu çözmek çok basit. Bu oyun ile ilgili bir çok eğitim videosunu youtube dan bulabilirsin.
Dragon Nest Özellikleri
- Tamamen ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Siteye giderek kayıt olup oyunu indirmeniz yeterli.
- Oyunda 7 farklı karakter sınıfından birini seçebilirsiniz. Her biri farklı özelliklere sahip.
- Oyunun en güzel yanı combolor ve efektleri. Harika bir grafikle bunu yansıtmışlar.
- Savaşırken sağda solda eşyalarında parçalandığını görmek gerçeklik için güzel bir çalışma olmuş.
Oyundan Karaler
Dragon Nest Oynanış Videosu
Acayip Skiller Ve Kombolor Var Arkadaşlar. Güzel bir yapılandırma rakibe nefes aldırmaz. İstereniz en iyi ultimate skillerine aşağıdaki videodan bir bakın derim.
Dragon Nest Sistem Gereksinimleri
Min sistem için
İşletim Sistemi: Pentium 4 dual core Windows XP or higher
Ekran Kartı: Nvidia 7600
Bellek: 2 GB ram
DirectX: DX 9
Hardisk Alan: min 4 GB