LivaMt2 07.02.2022 13:40 V15 Bakım ayrıntıları;

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Bu bakımda sadece farm yapan oyuncularımıza yönelik güncelleme yapılmıştır. Herhangi bir vs veya lonca turnuvasına etki edecek bir değişiklik yapılmadı bilginize.

Hidra bossu , yeni metinli ruh itemleri , yeni 2. dönuşum canavarlı itemler ve 2 Adet Yeni Metin mapı aktif !

Hidraya normal ışınlanma yüzügü ile zindan sekmesinden ışınlanabilirsiniz.
Hidraya giriş yapmak için ''sıkı ipi'' Giriş biletiniz olması gerek 1 sıkı ipi 1 kişi için geçerlidir grupla gireceksiniz grup sayısı kadar bilet alır.

''Sıkı ipini'' Yeni metin farmları ile farm yaparak üretim npcsinden üretebilirsiniz

Unutmayın hidra zordur droplar da ona göre ayarlanmıştır ve 30 dakika süreniz vardır 5dk'da bosa geri dönuş seçeneğide bulunmaktadır.

Yeni metin farm haritalarına ışınlanma yüzügü ile Metin farm haritaları bölgesinden ulaşabilirsiniz , 1. metin farmı haritasında karakter koruması mevcuttur.

• Servere yeni metin güclü farm nesneleri ve 1. canavar setinin 2. dönüşümleri turmalin olarak eklendi(Ws ye etki etmeyecek şekilde)
  • Üretim NPC'sine yeni farm zırhları eklenmiştir ot karşılıgında üretebilirsiniz(WS'ye etki etmeyecek şekilde).
  • Üretim NPC'sine Hidra giriş için bileti üretime eklenmiştir ( Yeni metin mapından malzemeler elde edip üretebilirsiniz)
  • Metinli ruh itemleri eklenmiştir nemere , razador , barones ve hidradan elde edebilirsiniz.
  • Turmalin canavarlı itemleri eklenmiştir +9 1. Canavarlı nesneler ile '' büyülü metal '' ile dönüştürebilirsiniz , son seviyede 25 canavar verir.
  • Yeni ürünlerin basma itemleri Hidra zehirin'e Hidradan ulaşabilirsiniz.
  • Aros tahtası , zar , kader çarkı ve taş kagıt makas oyunları eklenmiştir ne zaman başlayacağı belli değildir duyuru bekleyiniz.
  • Elit kralice örumcek ve kırmızı ejderha can yenilemesi düzenlenmiştir artık birazdaha zor kesilecek.