Metin2 pvp piyasasının dev markası Lova2'de Ep etkinlikli lonca turnuvalarını 22 Haziran Çarşamba 21:00 itibariyle başlatıyoruz.Öncelikle bunca geçen sürede Lova2 için bol rekabet , savaşlar, sizlerle 7 vs 7 etkinlikliklerde eğlendiğimizi belirtmek isteriz.
Ep etkinliklerininde sorunsuz geçmesi için yönetim ekibi olarak hassan davranacağımızı belirmek isteriz.
Bu turnuvadaki kurallar çok iyi okunmaları daha sonra yaşanacak sorunlarda takım yönetimi olarak tüm sorumluluk loncalara aittir.Daha sonradan " görmedim,okumadım"vb.komik cevaplarınız yerine 1-2 dakika duyuruya vakit ayırmanızı rica ederiz.
Ep etkinlikli turnuvalar 3 siklette olacaktır.
Turnuvaya katılan lonca üyelerinin bilgisi hergün düzenli olarak log sistemine kayıt edilecektir.Turnuvalar katılıma göre kaç günden oluşacağı loncalara bildirilecektir.Turnuva da her loncanın 1 turnuvayı es geçme hakkı vardır.(Özel,mücbir sebepler olabilir. )
Ep ödüllü turnuvalar sonrası TL Ödüllü turnuvalar başlayacaktır.
Ödüller ve Yönetimin Sunacağı Kolaylıklar
Puanlama Sistemi + Şampiyonluk Ödülü
Her siklette o gün galibiyet alan loncaya +1 puan yazılır.
Etkinlik bittikten sonra sikletinde 1.olan loncalar şöyle ödüllendirilir.
Katılacak loncalara başarılar dileriz.
Ep etkinliklerininde sorunsuz geçmesi için yönetim ekibi olarak hassan davranacağımızı belirmek isteriz.
Bu turnuvadaki kurallar çok iyi okunmaları daha sonra yaşanacak sorunlarda takım yönetimi olarak tüm sorumluluk loncalara aittir.Daha sonradan " görmedim,okumadım"vb.komik cevaplarınız yerine 1-2 dakika duyuruya vakit ayırmanızı rica ederiz.
Ep etkinlikli turnuvalar 3 siklette olacaktır.
Mini Etkinlik | 25 Üye |
Orta Etkinlik | 40 Üye |
Büyük Etkinlik | 60 Üye |
- Turnuvalarda öncelikle hile korumaları Uriel + Svside beraberinde aktif olacaktır.
- Turnuva kayıtları discord üzerinden MertGames yönetilerine bildirilmelidir.
- Ep etkinlikli turnuvaya katılmayan lonca TL ödüllü turnuvaya hiçbir şekilde katılamaz!
Turnuvaya katılan lonca üyelerinin bilgisi hergün düzenli olarak log sistemine kayıt edilecektir.Turnuvalar katılıma göre kaç günden oluşacağı loncalara bildirilecektir.Turnuva da her loncanın 1 turnuvayı es geçme hakkı vardır.(Özel,mücbir sebepler olabilir. )
Ep ödüllü turnuvalar sonrası TL Ödüllü turnuvalar başlayacaktır.
- Ep ödüllü turnuvalarındaki pc verileri ile TL ödüllü turnuvalardaki pc verileri otomotik olarak eşleştirilecek.Eşleşmeyen loncalar max 3 üyeyi geçmeyecek şekilde tolerans sağlanacaktır.3 Üyeyi geçtiğiniz direk turnuvadan elenirsiniz.
- Ep ödüllü turnuvalar en az 10 gün sürecek şekilde ayarlanacak.10 gün 100 TL'YE Köle gibi savaşıp birde üstüne büyük turnuvalarda günlerce savaşacak adam zaten oyunu oynamış kabul ederiz.Varsa böyle bir köle buyursun katılsın.Fakat bu turnuvalarda xxx verisine sahip bir oyuncu TL ödüllü turnuvada yyy verisine sahip olursa lonca dışarıdan adam almış kabul edilecektir.
Ödüller ve Yönetimin Sunacağı Kolaylıklar
- Öncelikle rahat savaşın diye stok npcsi vereceğiz , buna tüm yüzük ,fiş ,kostüm,petler dahildir!
- Mini etkinliğe katılan lonca katılım olarak 1000 Ep ödül alır.
- Orta etkinliğe lonca katılım olarak 2000 EP ödül alır.
- Büyük etkinliğe lonca katılım olarak 3000 EP ödül alır.
Puanlama Sistemi + Şampiyonluk Ödülü
Her siklette o gün galibiyet alan loncaya +1 puan yazılır.
Etkinlik bittikten sonra sikletinde 1.olan loncalar şöyle ödüllendirilir.
- Mini etkinlik şampiyonu 3000 EP !
- Orta etkinlik şampiyonu 5000 Ep !
- Büyük etkinlik şampiyonu 7000 EP alır !
Katılacak loncalara başarılar dileriz.
Son düzenleme: