MinasMt2 1-99 Tr Tip Server 9-Ekim

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Oyun Adı
MinasMt2
Açılış Zamanı
9 Eki 2020
Oyun Özellikleri
Kasılmak Biraz Zor, Silah Fişi Var, Zindan sistemi var, Turnuva Sistemleri var, TL Ödülleri Var
Website
https://www.minasmt2.com/
MinasMt2 9 ekim Cuma günü açılıyor. 1-99 Tr tip ve Zor farmlık server alt yapısına sahip oyun, eski oyunları ve ortamı özleyenler için yayın hayatına girmek üzere. Açılışta bir çok etkinlik ve yarışmaların olacağını duyurabiliriz.

MinasMt2 Orta Emek Metin2 PVP Genel Özellikleri

MinasMt2
projesini tercih etmenin birçok nedeni olabilir. Ancak biz temel nedeninin "kurumsal kimlik/çatı" anlayışı olduğunu savunuyoruz. Bireysel hesaplaşmalara, ilişkilere girişmeden, tamamıyla resmi ve eşitlikçi bir duruşla hizmet veriyoruz. Kurumsal kimliğin bize kazandırdığı farklı ve ilkeli olmaktır. Bizimle beraber olan herkes işin başından beri biliyor ki: Burada herkes eşit! Eski tarz metin2 yapısını bozmadan, oyun yapımızı en ince ayrıntısına kadar geliştirip sizlere keyifli bir oyun sunmaktır. Absürt sistemlerin ve eşyaların olmadığı bir server hayal edin, profesyonel ol ve kopyalara kanma!
MinasMt2 Etkinlik Takvimi

• Efsun Botları
  • Ünvan Sistemi
  • Toplu BK ve Ruh Tası Okuma
  • Bilek Efekt Sistemi
  • Silah Fisi
  • Uzaktan Biyolog
  • Uzaktan Npc
  • Uzaktan Nesne Arama
  • Seytan Kulesi
  • Alana Geri Dönüs
  • Patron Takip
  • Sandık Aynası
  • K Envanteri
  • Çevrimdısı Pazar
  • Boss Sıralama
  • Kostüm Parlatma
  • Pazar ve Ticaret Geçmisi
  • Item Kilit
  • Güvenli Bilgisayar
  • Yeni Pet Sistemi
  • Yeni Binek Sistemi
  • Hızlı Ekipman
EJDERHA Odası: CH1 VE CH2 KANALLARINDAN GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. ESC VE ENTER TAMAMEN İŞLEVSİZDİR. BUGSUZ VE BOTSUZ. SURA RUHU'NUN İÇİNE GİRME ENGELLİDİR.

Oyunumuzda bulunmayan özellikler başlıca şunlardır; lycan, simya, kuşak, derece, evrim, rebirth, seviyeli pet, tılsım, yüzük, sınırsız kostüm, kostüm efsunlama, binek efsunlama, yardımcı şaman, renkli inci, abartılı (kanatlı) kostümler vb. absürt sistemler ve eşyalar yoktur.