Neden Editsiz-Lova Tarzı açamıyoruz?

MERT

Administrator
Yönetici
Admin
Genel olarak forumu okudum , eski lova- editsiz deniyor.

Öncelikle bildiğim lova da da çift yüzük vardı , kostümü herşeyi vardı..Sadece catacomb vs.yoktu .Alt yapısı vs.herşey farklıydı.

Bu düzen 2020 yılında tamamen değişti.Oyunlarımızın alt yapısından başlayarak köklü değişikliklere gittik.

Oyundaki bizim deyimimizle kasma sorunu nerdeyse tamamen düzeldi.
Arena yağ gibi akıyor.
Herhangi bir atma, hile vb.muhabetler artık dönmüyor.
Ödül tutarları x50 kat arttı.
Yeni ekip arkadaşları katıldı.
Yeni sunucu , yeni reklam ücretleri vs derken maliyetler 5 yıl öncesine göre 6 kat artmış durumdayken o yapıda bir server bizi zarara sokar.Emek verdiğimiz işin karşılığını alamıyorsak , o işi yapamayız.

Bu mantık tüm sektörlerde de aynı değil midir?

Bu sebepden yok çift yüzük olmasın, bu olmasın , şu olmasın derseniz hiçbir pvp açılmaz..Bizlerde emeğimizin karşılığını almak zorundayız , sizlere daha iyi oyun sunabilmek için.

Yönetim olarak neden bu tür soruları soruyoruz.?

Oyunlarımızın ölüsü şuanki sektörde kafaya oynar.Ama bizim amacımız 2 ayda onlinesi tükenen oyun anlayışı yerine , daha kalıcı , oyuncu elde tutacak biroyun yapısına bürünmek .

Bu sebepden mantıklı tüm yorumları dikkate alırız.

Saygılarımızla ..​

MunTazaM

Yeni Üye
Kardeşim lova şuan mis. Yeni sv ugrasacagina winteri at lovaya 3 4 ay daha dopdolu sv tadini cikaralim. Sen sezonluk oyuncu istemiyom diyon ama actigin svlerin büyük turnuvalarini sezonluk loncalar alip cikiyor. Lova oliva oyuncuların az biraz takilip geri evlerine dönüyor. Bi değişiklik yap bu sefer yeni sv açma. Emin olunuz ki yeni sv acmayıp lovada devam ederseniz Lisa liva ve winterden kazandiginiz parayi tek basina lovadan kazanirsiniz. Neden ? Eski oyun yapiniza en yakin serveriniz lova. Daimi oyuncularinizin büyük bölümü lovada. Şuan ne kadar canlı olduğunun farkindasinizdir. Actiginiz her server güzel yanlış anlamayin ama bi süre sonra kısır döngüye giriyor. Sarmıyor. Onerilerimizi dikkate alirsiniz umarım. Bir de lovada kraliyet kostümlerin ticaretini acarmisiniz depoya bile atamiyoruz çok saçma değil mi ?

Batu dede

Yeni Üye
sen kendine göre ayarla gerekirse ödül miktarını azalt zarar etme ama o 2015 2016 lova filesini yap patlama yaşıcaksın merak etme yüzük falan vardı KEMİK olsun sadece büyü kostüm başlık yeni nesil olmıcak diğer şeyler vardı zaten zor olsun sw cata olmıcak dediğim gibi turnuva ödülünden kıs gerekirse ama aklın varsa aç patlama yaşanır

omerpolat

Tam Üye
3 5 denyonun dediğine bakma aç yeni sw yi görün ozaman onlineyi

erdi1256

Tam Üye
Kral Cohu Yorumları Dikkate Aldım Ac Eski Lova Edıtsızı Para Miktarını Kıs Cift Yüzük Kemik Yap Okcunun At Hedefini Düzelt Sura Şaman Damegasını Düşür Zar Kesinlikle Koyma Zaten Zardan Kazanlsr Mobil Banka Yoluyla Satış Yapıyor Daha Ne zarar Edicen