Olası Yeni Server de Neler Olacak ?

MERT

Administrator
Yönetici
Admin
Öncelikle arkadaşlar olası yeni bir server açtığımızda mevcut Winter , Lova , Oliva tarzında olmayacak.Çünkü aynı tarzda açıp, useri yeni servere geçirip,oyuncuyu bölmek istemiyoruz.

Yeni Serverde ön gördüğümüz bazı düzenlemeler ;

+ 1-105 olur.
+ Vereceğimiz turnuva ödülü tek seferde değil de haftalara bölünür.Böylelikte tek seferde user düşüş şoku yaşanmasının önüne geçilecek.
+ Client sınırını 3 'e kadar indirebiliriz.
+ Şehirdeki pazar sayısına kısıtlama gelecek.Tek seferde bir karakter 10 pazar açamayacak.
+ Savaşçı ve Ninjaların, Sura ve Şamana karşı güçlerinde artırmaya gidilecek.
+ Catacombdaki ot oranları mümkün olduğunca kısılacak ( ot piyasası ayakta durması için)
+ Kasma konusunda biraz zorlama yapabiliriz.3 saatte 105 ol devri bitsin istiyoruz.
+ Beta maplarındaki para droplarında artırılma ön görüyoruz.
+ Oyuncuya nesne markette sunulan imkanları biraz daha oyuna yönelmek üzerine olacak.
+ Bu serverde amacımız kalıcı oyuncu kitlesi yaratmak olacak. Bu sebepden herhangi bir online rekor denemesi düşünmüyoruz.

Burada yorumlarınızı sizde belirtebilirsiniz Fakat yok eski lova olsun , yok eski editsiz olsun , yok çift yüzük olmasın vs yazmayın.

ozan6161

Yeni Üye
şimdi güzel demişsin ama zorluk seviyesi ne kadar zor oda önemli tr tipi sw getirme bize :) o kadar adamı dizdirmek item yaptırtmakda kolay degil kasılmak beta basmak zor olsabile senden ricam savunmalı kostum baslık cart curt olmasın yuzuk koy , sabit efsunlu kostum koy koyacaksan baslık koyma el fişi koyma ,ayrıca nesne markette beta olmasın belli bir haftaya kadar ve pvm nesne denen o sacmalık olmasın , catada ot zor atıyorsa kimse ugraşmaz o kadar ot kasmak için ebence garanti 1 tane atsın ama 2 kafayla girilsin, loncalara nasıl hitap edersin onu hiç bilmiyorum millet eski sistem savascı nınja olsun diyor ama öyle oynayan serverda lonca kalmadı o biraz saçma olacak gibi hadi hayırlısı iyi forumlar.

Ensogt

Yeni Üye
Clent sıralaması 3 olmasi saçma digerleri uygun clent 3 uygun degil

ORDINARYUS

Yeni Üye
Köle gibi kule ve sürgün farmı yapanlar cliente ağlamış 3client iyidir piyasayı ticareti ayakta tutar

xBLackPower

Yeni Üye
Kardeş bosscuyum bende iki bossada dalıyorum olası sw açıldığında ben nasıl dalicam iki bossada iki saman + asıl cari açsam kendimi nasıl korucam bossta saçma sapan iş yapma