Oliva2-Holiday 4 Ağustos 21:00 da kapılarını 1-105 pvp serverler oyuncularına açtı.Oyuncuların bu yaz aylarında dolu dolu ws'yi , eğlenceyi,rekabeti unuttuğu bu dönemde Oliva2 'nin gösterişli, bol onlineli oyuncu açılışıyla , biten piyasaya umut oldu.
Bu akşam 21:00 da Çöle ayak basıyoruz.Ve yaklaşık 1 saat burada Çöl savaşları izleyeceğiz."Işınlanma Yüzüğünden " > Yongbi Çölü'ne ışınlanmanız yeterlidir.
Çöl'e tüm lonca ve bireysel oyuncuları bekliyoruz.
Çöl de Savaşa gelen tüm loncalara ilk etapta ayak bastı olarak " 500 EP " hediye edeceğiz.Minumum 10 kişi gelmelisiniz.
Bireysel ve Loncalar için ise Çölde yapılacak etkinlikler aşağıdaki gibidir;
Etkinliğe MertGames ekibinin yönetim ekibide savaşlara katılıp, sizlerle eğlenecektir.
Ayrıca serverimizin yayıncısı " Kaptan Mikro'da" facebook ve tiktok yayınlarıyla sizlere canlı canlı ortamı çoşturacak , eğlenceli vakit geçirmenizde önemli pay oynayacaktır.Binlerce oyuncu sizi ve loncaları canlı izleyecektir!
Serverimizin diğer tiktok,youtube,twich yayıncları da Çöl savaşına davetlidir.
"Etkinlik sonunda sizlerle beraber 1.Çöl savaşının en iyi loncasını da beraber seçeceğiz."
Saat 21:00 da görüşmek dileğiyle.
Ben Mert CENGİZ,sura karakterimle orada olacağım.
Bu akşam 21:00 da Çöle ayak basıyoruz.Ve yaklaşık 1 saat burada Çöl savaşları izleyeceğiz."Işınlanma Yüzüğünden " > Yongbi Çölü'ne ışınlanmanız yeterlidir.
Çöl'e tüm lonca ve bireysel oyuncuları bekliyoruz.
Çöl de Savaşa gelen tüm loncalara ilk etapta ayak bastı olarak " 500 EP " hediye edeceğiz.Minumum 10 kişi gelmelisiniz.
Bireysel ve Loncalar için ise Çölde yapılacak etkinlikler aşağıdaki gibidir;
- 10 tane general atılacaktır.
- 4 tane catacomb azraili atılacaktır.
- 2 tane mavi ejder atılacaktır.
- 1 saat sürecek etkinlikte 21:45 de Çöle 1 adet Kırmızı Ejder , 1 Adet Barones atılacaktır.
- 22:00 da etkinlik sona erecektir.
Etkinliğe MertGames ekibinin yönetim ekibide savaşlara katılıp, sizlerle eğlenecektir.
Ayrıca serverimizin yayıncısı " Kaptan Mikro'da" facebook ve tiktok yayınlarıyla sizlere canlı canlı ortamı çoşturacak , eğlenceli vakit geçirmenizde önemli pay oynayacaktır.Binlerce oyuncu sizi ve loncaları canlı izleyecektir!
Serverimizin diğer tiktok,youtube,twich yayıncları da Çöl savaşına davetlidir.
"Etkinlik sonunda sizlerle beraber 1.Çöl savaşının en iyi loncasını da beraber seçeceğiz."
Saat 21:00 da görüşmek dileğiyle.
Ben Mert CENGİZ,sura karakterimle orada olacağım.
Son düzenleme: