- Oyun Adı
- Ötüken2
- Website
- https://sv2.otuken2.com/tanitim/
Ötüken2'nin yeni sunucusuyla, o eski günlerin heyecanını tekrar doruklarda hissetmeye hazır olun! 2008-2010 yıllarının oyun zevkini, kömür siyahı çeliklerle yapılan VS'leri, Vadi'de zırhlı atı olanın parti lideri olduğu ve ekiple birlikte kasılan o günleri özleyenler için buradayız.
Vahşi uzman başında nöbet tutulan dolunay savaşçılarının heyecanını, Sürgün Mağarası'nın kapılarının henüz açılmadığı, çöl sıcağında örümcek kesilen o günleri geri getirmek için çabalıyoruz. 2016 yılından beri hizmet veren Ötüken2 Ekibi, 2. sunucusunu 2 Haziran Cuma günü saat 21.00'de sizlere açacak.
Ötüken2 "ANKARA", Türkiye'nin en prestijli sunucularından biri olarak, size 2010 tarzının mükemmel bir şekilde sunulduğu bir ortam sunuyor. Sürgün ve kule önü savaşlarından dolunay ve madalyon düşürmesine kadar her detayıyla bu özgün deneyimi yaşatabilme amacındayız. Ötüken2 ekibi olarak, oyunculara hem bireysel hem de toplu savaşlarda eski heyecanı ve deneyimi tekrar yaşatabilmek için geliştirdiğimiz sistemlerle dolu bir sunucu oluşturduk. Kim istemez ki uzun ömürlü, dengeli bir sunucuda oynamayı?
Eski günlerin ateşini tekrar hissetmek, yeni sunucumuzda birlikte yol almak için hepinizi bekliyoruz!
Ötüken2 Genel Tanıtım
Ötüken2'nin Seçim ve Kabine sistemi, oyuncuların Metin2 içinde demokratik bir deneyim yaşamasını sağlayan benzersiz bir sistemdir. Bu sistemde oyuncular, Cumhurbaşkanı, Milletvekili gibi unvanlar alarak oyunun yönetiminde etkin rol oynayabilirler.
Seçim Sistemi:
2008 GİRİŞ EKRANI
OYUNA BAŞLANGIÇ
ESKİ GÖREVLER
OTÜKEN2 TANITIM VİDEOSU
Vahşi uzman başında nöbet tutulan dolunay savaşçılarının heyecanını, Sürgün Mağarası'nın kapılarının henüz açılmadığı, çöl sıcağında örümcek kesilen o günleri geri getirmek için çabalıyoruz. 2016 yılından beri hizmet veren Ötüken2 Ekibi, 2. sunucusunu 2 Haziran Cuma günü saat 21.00'de sizlere açacak.
Ötüken2 "ANKARA", Türkiye'nin en prestijli sunucularından biri olarak, size 2010 tarzının mükemmel bir şekilde sunulduğu bir ortam sunuyor. Sürgün ve kule önü savaşlarından dolunay ve madalyon düşürmesine kadar her detayıyla bu özgün deneyimi yaşatabilme amacındayız. Ötüken2 ekibi olarak, oyunculara hem bireysel hem de toplu savaşlarda eski heyecanı ve deneyimi tekrar yaşatabilmek için geliştirdiğimiz sistemlerle dolu bir sunucu oluşturduk. Kim istemez ki uzun ömürlü, dengeli bir sunucuda oynamayı?
Eski günlerin ateşini tekrar hissetmek, yeni sunucumuzda birlikte yol almak için hepinizi bekliyoruz!
Ötüken2 Genel Tanıtım
- Resmi 2010 köy yapısı
- Eski level görevleri
- Seçim cumhurbaşkanlığı sistemi
- Kabine meclis sistemi
- Eski tarz görev sistemi
- Eski tarz etkinlikler
- Eski atmosfer
- Zorlu oyun yapısı
- 2008 yılı hasar ayarları
- TL ödüllü turnuvalar
- Nostaljik at görevleri
- Aktif GM göstergesi
- Madencilik ve balıkçılık
- Yaşlı kadın şans kazan sistemi
- Dolunay/KDP düşürmeli etkinlikler
- Yeni sistemlerin eski tarzı bozmaması
Ötüken2'nin Seçim ve Kabine sistemi, oyuncuların Metin2 içinde demokratik bir deneyim yaşamasını sağlayan benzersiz bir sistemdir. Bu sistemde oyuncular, Cumhurbaşkanı, Milletvekili gibi unvanlar alarak oyunun yönetiminde etkin rol oynayabilirler.
Seçim Sistemi:
- Seçimleri kazanan oyuncu "[REIS]" tagını alır.
- Haftalık etkinliklerin içeriği, drop iyileştirmeleri gibi önemli kararları etkileme yetkisine sahip olur.
- Nesne marketinde bazı ürünlere indirim uygulama yetkisine sahiptir.
- Kostüm efsunları düzenleme yetkisiyle oyuncuların isteğine göre kostüm ekletebilir.
- Gece ve gün içi etkinliklerin planlamasını ve duyurularını yapma yetkisine sahiptir.
- Özel kostüm zırhı ve özel silah fişi gibi ödüller kazanır.
- Seviyesi 75 ve üzeri olan oyuncuların 1 oy değeri 150'dir. Mühür nesnesine sağ tıklayarak oy kullanırlarsa 250 oy değeri alırlar.
- Seviyesi 50-75 arasında olan oyuncuların 1 oy değeri 5'tir.
- Oy kullanma saatleri aralığında oyunda olunması gerekmektedir.
- Oy kullanırken parti adı, lider, 2 yardımcı, vaatler ve mesaj gibi detaylar verilmelidir.
- Aday olabilmek için Aday Kağıdı nesnesine ihtiyaç vardır.
- Aday Kağıdı nesnesi değerli bosslardan elde edilebilir.
- Milletvekili çıkarmak için Seçmen Kağıdı nesnesine ihtiyaç vardır.
- Oyuncular, Seçmen Kağıdı nesnesiyle kabine sistemi için bağışta bulunabilirler. Kaç adet Seçmen Kağıdı varsa, o kadar oy vermiş sayılırlar.
- Belirli bir sayıda en çok Seçmen oyu alan adaylar, 3 Krallık topraklarında yasal olarak Milletvekili olurlar ve "[MV]" tagını alırlar.
- Eski sunucumuzda geçirdiğimiz eğlenceli günlerin hatıralarını burada da paylaşmak istedik! Ötüken2 "ANKARA" serüveninde benzer anları tekrar yaşayacağınız aylar boyunca sizi bekliyoruz!
2008 GİRİŞ EKRANI

- Eski günlerin hatırasını yaşamak isteyenler için Metin2'nin ilk açıldığı yıllardaki o heyecanlı giriş ekranı geri dönüyor! Bu çok sunuculu yapısıyla, tercih ettiğin sunucuda diğer eski Metin2 oyuncularıyla rekabet etme fırsatı seni bekliyor!
OYUNA BAŞLANGIÇ

- Oyuna başlarken düşük seviye ve K yang ile başlanır.
- Başlangıç eşyaları da seviyeye uygun şekilde ayarlanmıştır.
- Zırhlı at ile oyuna başlanır, bu at hızlı hareket imkanı sağlar.
- EXP dropları 2008-2012 yılları arasındaki Official TR droplarına göre ayarlanmıştır.
- Pelerin kullanımına gerek yoktur, yakınınızdaki yaratıkları X tuşuna basarak yakınınıza çekebilirsiniz.
ESKİ GÖREVLER

- Eskiden TR'de değeri bilinmeyen görevler vardı.
- Şimdi ise altın değerinde olan bu görevleri sizler için geri getirdik.
- Bir sıra dahilinde giden görevler ile nostaljiyi yaşarken güzel ödüller ile gelişiminize devam edeceksiniz.
OTÜKEN2 TANITIM VİDEOSU
Ekli dosyalar
-
1.5 MB Görüntüleme: 9,497
-
1.6 MB Görüntüleme: 7,375
-
1.6 MB Görüntüleme: 5,758
-
1.6 MB Görüntüleme: 5,657
Son düzenleme: