Oyuncular en iyi şekilde pvp oyunu nasıl bulur?

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Pvp server oyunlarında en iyi server seçimi nasıl yapılır. Pvp serverlar oyunu seçerken nelere dikkat edilmelidir. Pvp oyuncuları için giriş rehberi?

pvp server nasıl seçilir?

Pvp serverler oynamak isteyenler genelde kafalarında bir takım sorular ile pvp arayışına girer. İyi bir server de pvp oynamak herkes ister ama sonunda hüsran ile biten çok oyununuz olabilir. Şimdi sıralama yapacağımız kriterlere en uygun oyun nasıl seçilir maddeler halinde anlatalım.

Tanıtım sitesini baz alarak en iyi oyun seçimi nasıl olur bakalım;

1. Oyun seçerken siteye giriş yaptığımızda pvp serverlerin sıralandığını görürürüz. Bu sıralama oyuncuların oyunu beğenmesi ve aktifliğine göre verilen oyları baz alarak yapılır. İlk sıradakiler genelde en aktif ve en çok oy alan pvp server oyunlarıdır.

2. ilk 5 sıradan hemen atlama yapmadan online pvp serverleri farklı sekmelerde açın ve site panellerine gidin. Eğer oturmuş bir pvp server de oynamak istiyorsanız. Online oyuncu sayısına bakın yüksekse direk girin ve eğlencenize bakın.

3. Yeni ama sağlam bir serverde oynamak istiyorsanız oyun sitesine tekrar giderek online sayısı 100 ila 300 arası server olduğuna bakın eğer öyleyse oyun sizin aradığınız gibi olacaktır. Şimdi bu noktada tanıtım sitesine girdiğinizde hit sayısı olduğunu göreceksiniz. Bu hit sayısı size pvp oyunun paneline nekadar oyuncu tekil olarak gittiğini göstermektedir. Bu hit durumuna göre sizde oyuncuların popüler olarak tercih ettiği serveri tahmin edebilirsiniz.

4. Pvpserverler.pro da birde kategori oyunları kendi arasında da editsiz wslik emek vs gibi şekilde ayrılmıştır. Tabi ben metin2 pvp kategorisine göre baktım siz hangi oyun türğnde oynamak istiyorsanız ona bakın. Burda da baktığınız değerlere göre örneğin wslik bir oyun istiyorsanız yukardaki 3 maddeyide göz önüne alarak seçim yapabilirsiniz.

Bu tür oyunların vakit geçirip eğlence amaçlı olduğunu asla unutmayın. İyi oyunlar dileriz.