- Oyun Adı
- Phoenix Online
- Server
- Phoenix Online -110 Cap
- Açılış Zamanı
- 1 Nis 2022
- Oyun Özellikleri
- Kasılmak Çok Kolay
Server Kime Ait?
Merhabalar ben Cengizhan Çelik. Bildiğiniz üzere senelerdir sizlere Silkroad Online ile alakalı içerikler sunuyorum.
Phoenix Online 110 Cap ilk projemiz olmamakla birlikte,son oyuncu kalana kadar oyunumuzu güncelleme mottomuz ile beraber;ilk oyunumuz 8 ay ikinci oyunumuz ise 4 ay süreyle oynandı.Şimdi ise Silkroad Online tarihinde bir ilkle beraber, uzman ekibimizle beraber tekrardan sizlerleyiz.
Silk Fiyatları
Genel Özellikler ;
Merhabalar ben Cengizhan Çelik. Bildiğiniz üzere senelerdir sizlere Silkroad Online ile alakalı içerikler sunuyorum.
Phoenix Online 110 Cap ilk projemiz olmamakla birlikte,son oyuncu kalana kadar oyunumuzu güncelleme mottomuz ile beraber;ilk oyunumuz 8 ay ikinci oyunumuz ise 4 ay süreyle oynandı.Şimdi ise Silkroad Online tarihinde bir ilkle beraber, uzman ekibimizle beraber tekrardan sizlerleyiz.
Silk Fiyatları
Genel Özellikler ;
- Her kesime özel limitler tasarlandı.
- Level kasmanın silkroad'da espirisi olmadığından tüm görevi botlar yaptığından ,limit ekleyip dungeon spam konusunda denge sağlanacaktır
- Aktif oyun oynarsanız başlangıç için attığınız donate dışında yeterli vakit harcandığı takdirde çok rahat karakterinizi geliştirebileceksiniz.
- Power itemlar moblardan aktif bir şekilde düşmektedir.
- "Phoenix Alchemy" adını verdiğimiz alchemy sistemi ile alakalıdır.
- Oyunumuzda görsel efektler orijinalliği bozacak şekilde olduğundan
minimum düzeyde tutulmuştur.
Ekli dosyalar
-
17.4 KB Görüntüleme: 8,993