- Oyun Adı
- REALKO
- Website
- https://www.realko.net/
REALKO GENEL TANITIM
Merhaba! REALKO ailesi olarak PK server sistemiyle oyunculara farm ve PK deneyimi sunuyoruz. Oyun hakkında genel bir tanıtım aşağıda yer almaktadır:
REALKO Savaş Videosu
Merhaba! REALKO ailesi olarak PK server sistemiyle oyunculara farm ve PK deneyimi sunuyoruz. Oyun hakkında genel bir tanıtım aşağıda yer almaktadır:
- Oyuna 83. seviye olarak başlıyorsunuz.
- Başlangıçta, mesleğinize bağlı olarak +7 Rebirth Item silah (Shard, Raptor, Woe, DS), +8 silah, +9 Chitin Zırh, +0 Genel Takılar ve +0 Iron Set ile oyuna başlıyorsunuz.
- PK attıkça, her 3 öldürme sonucunda 1 adet Silvery Gem kazanıyorsunuz.
- Silvery Gemlerden +5 Uniq eşyalar, +0 Master Takıları, Takı Upgrade Scroll, Rebirth Upgrade Scroll gibi eşyalar elde edebiliyorsunuz.
- Fragment Of Avarice ve Mavi Kutu gibi ödüller kazanıyorsunuz. Bunları kırarak çeşitli eşyalar elde edebilirsiniz.
- PK atmadan da gem (silvery gem) kasabilirsiniz. Farm slotları CZ yanlarında Apostle slotları, Dark Knight Slotları ve Bowl'da bulunan bahçe farmda seri bir şekilde gem kasabilirsiniz.
- Cash (KC) kazanmak için savaş alanlarındaki öldürme görevlerini tamamlayabilirsiniz. Her saat başında 100 KC (Cash) kazanırsınız.
- Oyun içinde çeşitli VS etkinlikleri de mevcuttur ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
- Oyunu indirip kayıt olmanız gerekmektedir. Oyuna başladıktan sonra maceranız CZ'de devam eder. Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız canlı destek ile iletişime geçebilirsiniz.
REALKO Savaş Videosu
Son düzenleme: