Scars of Honor Online MMORPG Oyun Tanıtımı ve İncelemesi

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Scars of Honor online oyunu muhteşem arkadaşlar. Beta sürümü yayınlandı. Ücretsiz olarak Scars of Honor oynamak için hemen kayıt ol ve oyuna giriş yap. Oyun sayısız özellikler üzerine kurulu.
Scars of Honor online pvpserverler.pro

Arkadaşlar Scars of Honor oyunu daha tam sürümü yayınlanmış değil. Temmuz 2020 de yayınlanacağı açıklandı. Ücretsiz sağlam bir oyun geliyor. Normalde yayınlanmamış oyunlar paylaşmayı çok sevmem ama bu oyun başka. Yapay zeka ve açık sonsuz bir harita. Gerçek dünya gibi birşey. Böyle bir oyun bence oldukça etkili olacak. Oyunda en önemli sorun çözülmüş. Artık ilerledikçe seviyene göre yaratıklar ve patronlar ile karşılaşacaksın. Max levele gelsen bile püfden boss olmayacak gerçekten oraya gelebilmek zor olacak. Adamlar çok iyi bir yolda ve gerçekten başarmışlar. Diğer yandan grafikler muhteşem. Fantastik bir dünya oyunu sizi bekliyor olacak. Scars of Honor oyununu takip etmeye devam edeceğiz.

Oyun Haritasını Vereyim Hangi Film Aklınıza Geldi?
Scars of honor

Arkadaşlar benim aklıma yüzüklerin efendisi geldi. Ve karakterleri incelediğimde İnsanlar, Orklar, Elfler ve Ölümsüzler var. Sizce de buda tanıdık değil mi :D

Oyun oldukça iyi bir senaryo ile hazırlanıyor. Zindanlar ve görevler üzerine bir çok çalışma yapmışlar fb adreslerinden takip edebilirsiniz. Diğer yandan Pvp Savaşları ve Lonca savaşları da oldukça etkili.

Oyun Haritasında Bir Gezintiye Çıkmak İstermisiniz?

Grafikler oldukça etkileyici. Umarım bir aksilik olmakdan oyun çıkar. Ben Türkçe dil olması için facebooktan başvurdum. Sizde başvurursanız belki daha çok tepkiye dayanamazlar.