Son Eklenen Pvp Serverler-Lisa2

MERT

Administrator
Yönetici
Admin
Oyun Adı
Lisa2
Oyun Özellikleri
Kasılmak Çok Kolay
Website
https://lisamt2.com/
Son eklenen pvp serverler listesinde ilk sırada Lisa2 Yer Alıyor.18 Mart 21:00 da kapılarını açacak ve mertgames güvencesiyle geliyor.150.000 TL Ödülün dağıtalacağı bu platforma herkes davetlidir.1-105 yapısıyla eski tarz,köle farmının olmadığı harika bir server geliyor.

Lisa2 Genel Özellikleri;

1 level başlangınç, 105 level bitiş
  • Hazır Farm Efsunlu 1 Level İtemler
  • Başlık (Canavar Efsunlu)
  • Fiş (Canavar Efsunlu)
  • Binek (Canavar Efsunlu)
  • Pet ve Kostüm (Canavar Efsunlu)

Nemere'nin gözetleme kulesi girişi "Nemere'nin Buz Alevi" gerekiyor.
"Nemere'nin Buz Alevi" nesnesini üretim panelinden veya "Dokuz Kuyruk" bosslarından elde edebilirsin.
Bireysel ve Gruplu halinde giriş aktif!
Devam etme özelliği aktif!
Giriş nesnesi Dokuz Kuyruk bossundan düşmektedir ve Uretim npcsinden üretilmektedir.
YENİ TEST MODU: MEVCUT ZİNDANLARA EK YENİ TEST ZİNDANI BU MODDA DROP ALAMAZSIN VE GİRİŞ DE BİLET VERMEZSİN SADECE TEST AMAÇLIDIR. KARAKTERİNİZİ BOSS ÜSTÜNDE DENEYİP KARAKTERİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ.

Razadör'nin gözetleme kulesi girişi "Razadör'un Kızıl Taşı" gerekiyor.
"Razadör'un Kızıl Taşı" nesnesini üretim panelinden veya "Alev Kral" bosslarından elde edebilirsin.
Giriş nesnesi Dokuz Kuyruk bossundan düşmektedir ve Uretim npcsinden üretilmektedir.
YENİ TEST MODU: MEVCUT ZİNDANLARA EK YENİ TEST ZİNDANI BU MODDA DROP ALAMAZSIN VE GİRİŞ DE BİLET VERMEZSİN SADECE TEST AMAÇLIDIR. KARAKTERİNİZİ BOSS ÜSTÜNDE DENEYİP KARAKTERİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ.

Hidra zindan girişi "Sıkı ip" gerekiyor.
"Sıkı ipi nesnesini üretim panelinden elde edebilirsin.
Giriş nesnesi 1.köyde Huahn-so bulunan npcdeki gelişmiş üretim panelinden yapılır
Sıkı ip slotlardan düşmemekte üretim panelinden üretmeniz gerekmektedir

Ve daha fazlası için yukarıda verilen Lisamt2 linkine girebilirsiniz.