Haksız banlandığımı düşünüyorum. İtiraz edebilir miyim?

GDTR

Moderator
Yönetici
Moderator
Oyun kurallarımızda bu kuralları ihlal ettiğinizde ne şekilde cezalandırılacağınız ve bu cezalarda oyun görevlilerinin süre konusunda inisiyatif alabileceği açıkca yazmaktadır. Yapılan ceza işlemleri oyun kurallarından referans alınarak yapıldığı için itirazlarınız olumsuz sonuçlanabilir. Bu nedenle ceza süresi veya iptali konusundaki başvurular olumsuz sonuçlanacaktır. Bunun dışında yapılan ceza işleminde bir hata olduğunu düşünüyorsanız destek bileti oluşturarak tekrar incelenmesini talep edebilirsiniz.

deluxe000

Tam Üye
selamın aleyküm kolay gelsin öncelikle ben haksız banladığımı düşünmüyorum KARDEŞİMİN YÜZÜNDEN BANLADIM ONADA BİRŞEY DEMİYORUM AMA İP BANIMIN KALKMASINI TALEP EDİYORUM 3 4 YILDIR SVLERİNİZİ OYNUYORUM BİR KERE BİLE KURAL HATASI YAPMADIM BİR KERELİNĞİNE MAHSUS BUNUN AFFINI İSTİYORUM ÇARLARIM ENGELİ KALA BİLİR AMAÇIM LOVAMT2YE GİRİŞ YAPA BİLMEKTİR ÇARLAR UMRUMDA DEĞİL İSTEDİĞİ KADAR BANLI KALA BİLİR OYUN BİTENE KADAR HATTA AMA İP BANIM AÇILMASINI BU KONUDA TEK DERDİM LOVAMT2YE GİRİŞ YAPA BİLMEK BU KONUYU GÖZDEN GEÇİRİRSENİZ SEVİNİRİM GERİ DÖNÜŞ OLURSADA BUNUN CEVAPINI YÖNETİMİNİZDEN TALEP EDİYORUM

hamido

Yeni Üye
Selamın aleykum Haksız ban yedım
bi arkadaş nasıl olduysa şamanıma girip kendı 700 ep 100 tl den satılır yazıyor ve videosunu alıp gm ye atıyor
sonucu gm bana hesaplarıma ban atıyor ama itirazım var o şamandaki ben deildim ıpler kontrol edılsın benım ıp ım ıle o ıp aynı olamaz
çarın nicki TRUExALFA
yardımcı olursanız sevınırım

baran12345

Yeni Üye
Hesaplarım az önce ban yedi ıp ban yedim.Sitede hesap soyulma yazıyor ban sebebi adamın nickide yazıyor ben bundan ortlama 130 ot felan verdim karşılıgında item aldım.Koskoca bir yanlışlık var lütfen inceleyin biri yardım etsin .

baran12345

Yeni Üye
TACSIZKRAL nickli birinden LamborGhini nickli farm hesabımla karşılıklı ticaret yaptım.Sonra wslik çarıma verdim aldıgım yüzük ve peti vs vs.Ban attınızda ben bunları yaptım kimsenin hesabını soymadım.Bu yanlışın çözülmesini incelenmesini istiyorum.