Sence Oyun Hangi Tarz Olmalı?

Sizce Hangi Tarz Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    107

zmn35

Yeni Üye
Bu swye yaklaşık 3 haftadır başladım gayet te iyi adapte oldum ve uyum sağladığımı düşünüyorum eski swyi görmediğim için(lova) gayet memnunum fakat tabiiki dahada gelişecektir gayet memnunum

Prenia

Yeni Üye
Merhabalar. Eski editsiz derken catacomb olmasın ki otun değeri artabilsin. Ayrıca clientin bir tık daha düşürülmesi mantıklı olabilir. Ve eskiden para kasmak için 100 luk mapta savaşlar oluyordu şimdi ise bunun önüne geçebilmek için kulede ki zen olayı afk bırakıp her türlü zen para kasiyorlar kimse o yüzden Mapa uğramıyor bireysel oyuncular sıkılıyor savaş çıkmıyor ister istemez insanlar set acip afk kalmaktan sıkılmış bir vaziyette malesef. Ot değeri oyuncular belirlemiyor Yang droplari fazla o yüzden her türlü para kasıp t konumuna geçiyor. Böylece ep olayını dönüşüyor ve ortalık karışıyor tabi bunu bizden çok siz iyi bilirsiniz gozlemliyorsunuz sonuçta başarılar..

Destan021

Tam Üye
Bencede winter ve Lova birleşirse Süper olur arkadaşlara Katılıyorum... (y)

pepsi17

Yeni Üye
Olay eski lova değil bence winterin farm düzeni gayet mantıklı ama eksikleri var biraz uzun olacak umarım okursunuz pişman olmayacağınıza eminim.
1)Öncelikle oyun içerisine npc üzerinden canavarlı iç item dönüşümü eklenmesi gerekiyor diyeceksiniz ki sitenin ne anlamı kaldı sitede olan kostüm örneğin 15 canavar veriyorsa oyun içinden elde edilen farmlık içler örneğin 10 canavar verecek şekilde olmalı kolay elde edilmemesi için %25 geçme şansı olabilir
2) Çift yüzük meselesi npc üzerinden 8 li ya da 10 lu set ile dönüşen ticareti olmayan ve direk açık olarak gelen 2-3 günlük yüzük elde edilmesi gerekiyor
3)Çöl ve sohanda çıkan bossların yanında doyum veya başka bir mape boss eklenmesi ve kesinlikle boss saatlerinde pvp modunun kapatılması gerekiyor bileği kimin daha iyiyse onun alması lazım rekabetınde dönmesi açısından
4) jotun sözü verip açılmadı jotunun açılması lazım piyasada yüzük dönsün satılıp ulaşılabilir hale gelsin
5) eplerin ot dışında başka bir şekilde satılmaması ticarete koyulmaması gerekiyor
6) nemere ve razadordan herkesin memnun olduğunu düşünüyorum kolay düşmeyecek şekilde en azından site efsunu olmasa bile örneğin 1000 hp kostümlerin düşüyor olma ihtimali lazım
SÖYLEYECEKLERIM BU KADAR HEM FARM HEM LONCA SAVAŞLARI HEMDE BİREYSEL VSLERİ İLGİLENDİREN TÜM KONULAR BENCE BUNLAR BUNLARIN HEPSİ OLMASA BİLE 2-3 TANESİNİ GERÇEKLEŞTİRSENİZ YOĞUNLUKTAN CHLERE GİREMEYECEĞİMİZE EMİNİM