Sizce Yeni Server Gelmeli mi ?

Yeni Server Açılsın mı ?

• Evet

Kullanılan: 27 34.6%
  • Hayır

Kullanılan: 51 65.4%

• Kullanılan toplam oy
    78

sadobey60

Yeni Üye
bu ankete katılmayı şiddetle önerdiğiniz gibi bu yorumuda şiddetle dinlemenizi ve yönetim ile birlikte tartışmanızı öneriyorum . Yeni bi server gelicekse ocak ayı'nın ortalarını öneriyorum şuan gündemde olan konu tahminime göre winterde'ki userin düşmesi ve lovaya geçmesi. Winter'in acil mini turnuvadan sonraki güne bile bırakmadan birleştirilmeli . Kemik kalkmalı , suraların damageleri eğer lovayla birleşirse büyülü başlık olduğundan dolayı oynanmamalı ama herkes rahatlıkla ws ve lonca savaşları atabilsin diye sura damegeleri düşürülüp büyü başlıkları kaldırılmalı. Büyülü başlığı kaldırılmasında eminim sizde görüceksiniz ki sürekli lonca savaşları ve alan savaşları olucaktır. Ve bu görsel servere giren yeni userleri etkiler ve oynamasını sağlar. İyi akşamlar

Umuterdem

Yeni Üye
Güzel bı sw güzel ortam yasaklarda geldi bol bol savaşlar döner bizde bu sor günlerde biraz kafa dagitiriz

omerpolat

Tam Üye
kesinlikle gelmeli çünki sizde biliyorsunuzki şuanki olan online sayısı kadar birde oynamayıp sw açılmasını bekleyen kitle var o kitlede eski lova tarzı istiyor kesınlıkle yeni sw açılmalı

brs626626

Yeni Üye
yeni server gelmeli ama ep piyasasına müdahale olmamalı. ot npcsi acılabilir lovayı bitiren ot piyasası zaten. winterıda ep piyasası bitirdi.

Destan021

Tam Üye
Bencede acma Millet dizip Carları sonra hop bırak git başka servere item dizmeye başla hiç mantıklı gelmiyor